Conceptul Smart Diet

Smart Diet te ajută să scapi de kilogramele în plus sau să îți menții greutatea ideală printr-o dietă ușoară, sănătoasă și gustoasă.
Scopul nostru este să-i ajutăm pe cei interesaţi  să depășească momentul de incertitudine şi de confuzie, gen „nu știu ce să mai fac pentru a slăbi“.

Mulți dintre noi am fost deseori în imposibilitatea de a da jos kilogramele în plus, deci ştim cât de dificil este să transformi dieta într-un stil de viață. De aceea, pentru a putea să împărtășim secretele gastronomice şi nutriţionale învățate în timp cu oamenii interesaţi să piardă în greutate uşor şi sănătos, ne-am aliat cu o echipă de nutriționiști profesioniști și de bucătari iscusiți, care ne ajută să preparăm şi să livrăm pachetele Smart Diet în toată ţara, alături de câteva beneficii: fără numărat calorii, fără gătit, fără griji.

Câteva întrebări pe care probabil ți le pui:

Cum funcţionează pentru mine şi ce avantaje am dacă voi consuma produsele Smart Diet?

Cu Smart Diet poți să slăbești garantat urmând doar doi pași:

1. Ții dieta pentru numărul potrivit de săptămâni (pe care îl poți afla aici);

 2. După ce ai atins greutatea ideală, folosești regimul de menținere pentru a te bucura de rezultate pe termen lung.

Sau, dacă scopul tău nu este să dai jos kilogramele în plus, ci doar să mănânci echilibrat, fără să te preocupi de grija gătitului, poţi sta acum fără griji! Smart Diet vine în ajutorul tău, recomandându-ţi să folosești meniul de menținere. Iar acum, dacă locuiești în București, te poti bucura chiar şi de livrare zilnică. Simplu!

Cum este preparată mâncarea?

Modul de preparare are în vedere utilizarea temperaturilor scăzute, pentru păstrarea calității nutrienților, și ambalarea MAP (modified atmosphere packaging) pentru păstrarea prospețimii preparatelor. Adică folosim doar tehnici culinare moderne pentru a-ți servi preparatele ideale, iar tu să te bucuri de ceea ce contează pentru tine.

Dar… dacă am întrerupt dieta?

Nu este nicio problemă. Poți începe din nou consumul preparatelor Smart Diet. Totuși, pentru cele mai bune rezultate, iți recomandăm să ții dieta într-un mod constant, pentru minimum o lună.

Pot mânca şi altceva?

Pentru a te bucura de rezultate la maximum, îți recomandăm să ții dieta fără să mai mănânci şi altceva. Iar pentru menținere, este ideal să consumi doar preparatele Smart Diet

Pot sa fac sport?

Răspunsul la această întrebare depinde de mulți factori: care sunt greutatea, înălțimea și sexul tău? La ce nivel de efort fizic ajungi săptămânal? Câte calorii consumi zilnic, în mod normal? Recomandăm o consultație telefonică gratuită, iar specialistul nostru te poate ajuta să afli dacă poți ține această dietă atunci când faci sport.